پیوند با گذشته

آنچه در این مقاله می خوانید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

 

مهندس حامد مظاهریان

عضو هیأت علمی دانشکده هنرهای زیبا گروه آموزشی معماری

ما چون اشخاص کوته قامتی هستیم که بر را در خصوص شناساندن هویت فرهنگی بررسی فرهنگ با عناصری نظیر زبان، تاریخ، مذهب، دوش غولان سترگ نشسته ایم بیشتر از پیشینیان خواهیم کرد و در بخشی دیگر به طرح موضوع در آداب و سنن و… تعریف می شود؛ فرهنگهای میبینیم و نگاهمان تا فاصله دورتری پیش مسائل هنری و بالاخص معماری خواهیم مختلف ساختارهای ذهنی گوناگونی را موجب می شوند و دیدگاههای متفاوتی نسبت به روابط می رود، اما این امر نه به سبب تیزبینی خود ما پرداخت است و نه به علت بلندی قامتمان، بلکه از این بحران هویت

بین خدا و انسان فرد و گروه شهروند و دولت جهت است که ما را از روی زمین برداشته اند و زمانی که از هویت سخن گفته و موقعیت کنونی والدین و فرزندان زن و شوهر دارند. همچنین توده ای از این جثههای غول پیکر ما را میکشند. خود را می سنجیم ابتدا باید از خود بپرسیم که دیدگاه آنها در مورد اهمیت نسبی حقوق و در دوازدهمین قرن از تاریخ مسیحی برنارد «ما کیستیم؟» مسؤوليتها آزادی و ،اختیار تساوی و سلسله شارتری چنین نوشت اکنون کمتر میتوان بر ویژگیها و اختلافهای مراتب فرق می.کند این تفاوتها در طول قرنها اهمیت این توده غول پیکر از مردان مشهور و فرهنگی سرپوش :نهاد کمونیستها می توانند پدید آمده اند و زود هم از میان نخواهند رفت. پدرانمان که باعث شدند ما به دنیا بیاییم تنها از نظر دمکرات شوند ثروتمندان میتوانند فقیر و فرهنگ بر عواطف انسان هم تاثیری عمیق به جای علم توارث و جنبۀ احساساتی آن نیست ما نه تنها تهیدستان خواهند توانست دارا شوند ولی نهاده است و در او احساس پیچیده ای مشتمل بر از اجداد بسیار دور خویش چهره ها و آژنگ «روسها قادر نیستند استونیایی» و یا «آذریها» درک ،تعلّق اصالت و پیوند با گذشته ای غنی را جبینمان را کمان ابروانمان را و حالت خاص نخواهند توانست ارمنی شوند در مبارزات بر می انگیزد.

شکل و شباهتمان را به ارث میبریم بلکه سراسر ایدئولوژیکی و طبقاتی مسأله کلیدی این است که بحث بر سر کهنه پرستی نیست، بلکه سخن از تاریخ و ادبیاتمان را بیانیه های استقلالمان را و شما در کدام طرف هستید و افراد میتوانند سمت وجود آداب و سنن عمیق و به جا مانده از نیاکان شعارهای معروفمان را نیز از آنان داریم. همچنین و سو را انتخاب کنند ولی در بحث هویت پرسش است که این آداب و سنن در عین تعلق به گذشته اندیشه هایمان را و تمام روشهای تفکر را، همراه با این است که شما کیستید؟ این چیزی است که به دلیل سیر تکاملی آنها در طی زمان مناسب کلماتی که به هنگام اندیشیدن به کار میبریم، از عوض شدنی نیست و همانطور که میدانیم از استفاده در زندگی امروز ما نیز هستند. اهمیت آنان میگیریم. در واقع ما چیزی نداریم که به ما «بوسنی» تا «قفقاز» و «سودان» پاسخ نادرست به حفظ این سنن به گونه ای است که امیر مؤمنان علی داده نشده باشد چیزی که نسل به نسل به ارث این پرسش میتواند به معنی فرورفتن گلوله ای در (ع) در فرمان خود به مالک اشتر می فرماید: نرسیده و به کرات استعمال نشده باشد سر باشد اکنون «مذهب حتی بیش از قومیت، افراد … روشهای شایسته ای را که بزرگان پیشین این آنچه در این سطور به آن نظر داریم، کوششی را از هم متمایز میسازد یک فرد میتواند نیمه مردم از خود به جای گذاشته و موجب همبستگی در باب تذکر به هنرمندان و معماران این مرز و بوم فرانسوی و نیمه عرب باشد و حتی تابعیت مردم و اصلاح کار اجتماع شده است از یاد مبر در توجه به هویت ملی و فرهنگی است؛ هویتی که مضاعف داشته باشد ولی نیمه مسیحی و نیمه که پاداش سنتهای شایسته به سنت گزارانش فراتر از فردیت به کلیتی به نام جامعه تعلق دارد. مسلمان بودن ممکن نیست میرسد و آنکس که آنها را بشکند و بالش را به در ابتدا پس از نگاهی به مسأله بحران هویت به جواب سؤال ما کیستیم به این سؤال بر گردن دارد». بررسی نظریه ای قابل توجه در مورد نقش فرهنگ میگردد که ما به کدام فرهنگ ملی و مذهبی تعلق مسائل و مشکلات هر ملت با ملل دیگر متفاوت است به این دلیل در محیط و مجامع و تمدن در جهان آتی میپردازیم و سپس راههایی داریم؟